KUALA LUMPUR: Ketua Dewan Pemuda PAS Malaysia, Nasrudin Hassan menganggap kemenangan Ustaz Mohd Azam Abd Samat adalah hadiah Tahun Baru 1435 Hijriah buat seluruh rakyat Sungai Limau khasnya dan kepada jamaah amnya.

“Alfun Mabruk buat YB Ustaz Mohd Azam Abd Samad di atas kemenangan dalam pilihan raya kecil N20 bagi menggalas amanah jamaah dan rakyat di Dun Sungai Limau,” tulis beliau menerusi facebook.

Sehubungan itu, beliau mewakili Dewan Pemuda PAS Malaysia sangat berbesar hati atas kepercayaan parti kepada calon anak muda dan kini ia menjadi pilihan yang telah dimuktamadkan oleh rakyat Dun Sungai Limau untuk menobatkan Ustaz Mohd Azam Abd Samad sebagai Adun yang menyambung legasi Almarhum Tan Sri Ustaz Azizan Abdul Razak.

Katanya, Ustaz Mohd Azam juga merupakan Ketua Dewan Pemuda PAS Kawasan Jerai dan Pengarah Pasti Dewan Pemuda PAS Negeri Kedah dilihat mampu menggalas amanah yang diberi dengan baik dan cemerlang.

Beliau juga mengucapkan setinggi-tinggi tahniah dan terima kasih kepada semua jentera pemuda yang datang dari segenap pelosok tanahair membantu jamaah membawa pulang kemenangan ini.

“Tahniah juga buat seluruh saf pimpinan jamaah yang pastinya banyak berkorban masa, tenaga dan harta,” ujarnya yang juga Ahli Parlimen Temerloh.

Hubungi Kami

  • Kompleks PAS Kedah, KM 13, Jalan Alor Setar - Sungai Petani Simpang Empat, 06650 Alor Setar,
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • 04-7481122

Carian

Who's Online

We have 39 guests and no members online

Statistics

OS:  
Linux f
PHP:  
5.4.45
MySQL:  
5.6.38
Time:  
09:10
Caching:  
Disabled
GZip:  
Disabled
Visitors:  
6
Articles:  
573
Web Links:  
5
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Oranges Red

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight3

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction